Bericht versturen
aboutus

Certificaten

Profiel QC

    Als beroemd handelsmerk in Hebei-Provincie, Sanqing-heeft het bedrijf vele wetenschappelijke en technologische die R&D-toekenning gewonnen, voor meer dan 40 nationale octrooien wordt toegepast, en verkregen meer dan 20 nationale octrooicertificaten.


    In 2020, Sanqing-werd het Bedrijf toegekend het certificaat van van de Industriële Ondernemingsonderzoek en Ontwikkeling Instelling in Hebei-Provincie, en vestigde school-onderneming industrie-universitair-onderzoek samenwerking met Hebei-Universiteit van Wetenschap en Technologie en Hebei-Universiteit.


    Het slag het vormen materiaal is geschikt voor de productie van de holle plastic producten van 5mL-200L met PE, pp, EVA, TPU, PETG, PCTG en andere grondstoffen. Het bedrijf kan gebruikers van projectontwerp, procesontwerp, standaard en niet genormaliseerde productontwerp en productie ook voorzien. En voor klanten om het aangewezen programma van de materiaalassemblage, het perfecte het testen materiaal en de nadenkende naverkoopdienst te maken,


    Ons bedrijf met de binnenlandse Groep van Nice, Libai-Groep, CNPC, Sinopec, Wahaha-Groep en andere bekende ondernemingen om samenwerking op lange termijn te vestigen, is en uitgevoerd naar Duitsland, Canada, Australië, Egypte, India, Bangladesh, Nigeria, Afrika en andere landen en gebieden.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. James Guo
Tel. : +8613831792128
Fax : 86-317-3081109
Resterend aantal tekens(20/3000)