Onderhoudsmethode van de Plastic Holle Vormende Machine van Hlow

July 19, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Onderhoudsmethode van de Plastic Holle Vormende Machine van Hlow

1. Behoud van de belangrijkste onderdelen van de flessen blazende machine. Omvat hoofdzakelijk een reeks van milieubescherming zoals vochtbestendig en anticorrosief van elektronische controlecomponenten, geschikte en stabiele bescherming van omschakeling en toegang tussen lijnen, en behoud van kring het werk voltage en stroom die en overeenkomstig verordeningen stabiel zijn; een deel van de smering en de wrijving van componenten, load-bearing breuk en strakheid tussen het Onderhoud van schroefposten; behoud van de stabiliteit van de het hydraulische systeem, de componentenvernieuwing, het werk en opslagtemperatuur, en stof het schoonmaken.

 

2. Behoud van andere verwante delen. Omvat hoofdzakelijk de verbinding van de straalkachelkring rond het materiële pijp en netheidsonderhoud; de temperatuur en de oliedruk van de werkomgeving van de koeler, en de het schoonmaken problemen wanneer het wachten op het werk.

 

3. Gebruik en verrichting van de basis. De exploitant zou de pijp van het materiaal op de materiële inham volledig moeten richten om toevallige schade aan de de het verwarmen plaat, het verwarmen draad, enz. en het afval van materiaalresourcen te verhinderen.

 

Naast het thermische bevestigen en het schoonmaken van de elektrische raadskring in het bovengenoemde punt, wordt het volgende dagelijkse onderhoud vereist tijdens het gebruik van de flessen blazende machine: de controle van het temperatuursysteem, de normale bedrijfsvoeringcontrole van het motorsysteem, de controle van de cilinderdruk, de controle van de grondstoffenzuiverheid, macht sneed Preventieve inspectie van potentiële veiligheidsgevaren zoals elektrische lekkage.

 

Betreffende het onderhoud en het oplossen van problemen van de flessen blazende machine, zou u meer aandacht aan dagelijks inspecties en onderhoud moeten besteden om noodsituaties te verhinderen en de bron te ontruimen op tijd, en de juiste geneeskunde voor te schrijven; wanneer de mislukking voorkomt, zou de voeding moeten worden afgesneden en de verrichting zou moeten worden tegengehouden; relevant zou op tijd moeten worden voorgelegd nadat de mislukking het rapport zou moeten terug naar de bron worden gevonden en een leraar voor verwijzing hebben wordt opgelost. Bovendien is het noodzakelijk om worden uitgerust met of beroeps in time te kunnen vinden om de inspectie, het onderhoud, de verrichting en de reparatie van het materiaal tijdig te behandelen. Kan op deze wijze slechts de worteloorzaak snel en effectief worden gevonden, kunnen de noodsituatiesituaties worden behandeld, kan de slag het vormen machine worden gebruikt, en de algemene efficiency kan worden verbeterd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. James Guo
Tel. : +8613831792128
Fax : 86-317-3081109
Resterend aantal tekens(20/3000)