Het Verschil tussen Slagvorm en Injectievorm

October 3, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Het Verschil tussen Slagvorm en Injectievorm
Injectie het vormen en slag het vormen zijn twee verwerkingstechnologieën voor vormproducten, maar hun verwerkingstechnologieën zijn verschillend en hebben hun eigen kenmerken. In het kort, gebruikt de injectievorm de „injectie + druk“ wijze, en de slagvorm gebruikt de „injectie + slag“ wijze. Injectie het vormen is een stevige kern, terwijl slag het vormen een holle kern is. Bovendien die heeft een vorm door een injectie het vormen proces wordt vervaardigd een poortgedeelte, en een vorm door een slag het vormen proces wordt vervaardigd heeft een ongelijke oppervlakte met een uitbarstingshaven die. De volgende redacteur zal u nemen om in detail te begrijpen wat een injectievorm is en wat een slagvorm is? Wat is het verschil tussen twee?
1. De injectie van de injectievorm is het thermoplastische injectie vormen. De methode is de kunststof te smelten en dan het in te spuiten in de filmholte. Nadat het gesmolten plastiek de vorm ingaat, zal het koude gevormd en verwerkt in de gewenste vorm zijn. De definitieve vorm is gewoonlijk de verschijning van het eindproduct en vereist andere verwerking niet. Bovendien kan het injectie het vormen proces goed controle de details, bijvoorbeeld, uitsteeksels, ribben, kunnen de draden en andere delen in één stap worden gevormd van injectie het vormen.
2. Slag vormen, ook bekend als het holle slag vormen, is een snel ontwikkelend plastic verwerkingsprocédé. Het verwerkingsprincipe is als volgt. Een thermoplastische hars in een verwarmde en zacht geworden staat of het tubulaire plastic parison verkregen door injectie vormen wordt gezet in een vorm, en wordt de dan samengeperste lucht ingespoten na het sluiten van de vorm om plastic uit te breiden parison en de binnenmuur van de vorm aan te hangen. , Dan gekoeld en demolded, en worden definitief het vereiste holle product. Er zij op gewezen dat het productieprincipe van opgeblazen film in principe zeer gelijkaardig is aan slag het vormen van holle producten, maar zijn productie gebruikt geen vormen, wat in dit opzicht van de vormen van de verwerkingsinjectie volledig verschillend is. Vanuit het perspectief van de classificatie van plastic verwerkingstechnologie, is het het vormen proces van opgeblazen film gewoonlijk inbegrepen in het uitdrijvingsproces. Volgens de productiemethode van parison, slag kan het vormen in uitdrijvingsslag het vormen en injectieslag het vormen worden verdeeld. Het pas ontwikkelde multilayer slag vormen en rekslag het vormen.
3.Through de bovengenoemde inleiding, het verschil tussen injectievorm en slagvorm, geloof ik iedereen een bepaald inzicht in deze twee verwerkingstechnologieën heeft. In feite, ligt het belangrijkste verschil tussen injectievormen en slagvormen in de vorm van productvertoning. De producten door het injectie het vormen proces worden vervaardigd zijn over het algemeen dikker, vrij eenvoudig te vervaardigen en, vrij lage grondstoffen te vereisen die. Het slag het vormen proces is verschillend. De geproduceerde producten zijn dunner, transparanter, en de lichte tekortkomingen zijn gemakkelijk te zien.
Daarom zijn de verwerkingseisen ten aanzien van slagvormen vrij hoog, en de hardheid en stretchability van grondstoffen hebben bepaalde vereisten. De injectievormen en de slagvormen worden wijd gebruikt in het dagelijkse leven, en elk heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. De verwerkingstechnologie verbetert jaar na jaar, en heeft ook goede ontwikkelingsvooruitzichten in de toekomst.
De vrienden die over de slag van China de holle het vormen machinefabrikanten bezorgd zijn van uitstekende kwaliteit kunnen me contacteren en ik zal u onderwijzen hoe te om materiaal te kiezen.