Types en Ontwerpvereisten van Holle Plastic Producten

March 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Types en Ontwerpvereisten van Holle Plastic Producten

Er zijn vele types van holle plastic producten, hoofdzakelijk verpakkende containers, industriële delen en holle producten, die naar de algemene producten met vrij dunne muurdikte en een vrij grote openingsruimte verwijzen. Als het product het openen, rode plastic verpakkende flessen, grote Volumetrische opslagvaten heeft en opslagtanks, brandstoftanks, Lixiu gebogen pijpmontage, hulpmiddelen, meubilair, enz.-Speelgoed, vermaakfaciliteiten, enz., wegens verschillend product hebben de types verschillende gebruik en functies, zodat zijn de vereisten van de productstructuur ook verschillend, zoals diverse flessen, vaten, blikken en andere verpakkende containers, zouden over het algemeen goede luchtdichtheid moeten hebben. Hygiëne en veiligheid, mechanische eigenschappen, makkelijk te gebruiken en mooie verschijning, enz. voor diverse industriële delen, automobiel elektrotoebehoren. Bureaulevering. De gebouwen, het meubilair, enz., vereisen over het algemeen goede mechanische eigenschappen, vorm en structuur.

 

Geen kwestie welk type van slag het vormen producten wordt ontworpen, zouden zij de volgende punten moeten ontmoeten:

 

1. Bij het verzekeren van de gebruiksprestaties (zoals dimensionale nauwkeurigheid, mechanische sterkte, vorm, chemische eigenschappen, elektrische eigenschappen, enz.), is de sterkte eenvoudig, eenvormig in dikte, en geschikt te gebruiken. De sterkte is redelijk in structuur, gemakkelijk-aan-handvorm productie en product het vormen.

 

2. De de verse hoeken en producten van kinderen, de auto en het onderzoek van het kunstpersoneel, en ontwerpen een verscheidenheid van kunststoffen met onvergelijkelijke productvorm en kleur, gezamenlijk hoogte - kwaliteitsmachine, en lagere kosten.